Obiskovalci

Poleg izjemne priložnosti, da boste lahko okusili več kot 500 slovenskih in tujih vin, boste lahko obisk 21. Slovenskega festivala vin izkoristili tudi za udeležbo na številnih vodenih delavnicah in tematskih salonih. 21. Slovenski festival vin je del projekta November Gourmet Ljubljana.

Poslanstvo Slovenskega festivala vin je predstavljati slovenska in tuja vina ter širiti kulturo pitja vina. Festival vsako leto obiščejo gostinci, odgovorni v restavracijah in hotelih, poslovneži, novinarji, trgovci, lastniki vinotek, vinogradniki in vinarji, sommelierji, enologi, člani društev vinogradnikov in vinarjev, člani vinskih bratovščin in drugih (vinskih) združenj, vitezi vina, vinske kraljice in ljubitelji vina.

Festival je tako s svojo pestro ponudbo namenjen vsem, ki vam vino pomeni posel, strast in ljubezen, ali pa zapolni vedoželjnost. Festival je namenjen vsem vam, ki na eni strani cenite trud vinogradnikov in vinarjev ter vam na drugi strani vino predstavlja (strokovni) izziv. Ker so slovenska vina zaradi svoje pestrosti in kakovosti deležna velike pozornosti, vas tudi letos vabimo, da nas obiščete in se prepustite vonju in okusu te plemenite kapljice, potrdite stara spoznanja in odkrijete kaj novega.

DATUM:

15. in 16. november 2018 (četrtek in petek)

ODPIRALNI ČAS:

16.00–21.00

LOKACIJA:

Cankarjev dom, Ljubljana

VSTOPNINA:

Prodaja vstopnic na vseh Petrolih ali na blagajnah festivala. Cena redne vstopnice je 30 EUR/osebo (DDV vključen).

 

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Blog