Scroll Top

Mediji

Medijsko središče

NOVINARSKE AKREDITACIJE

Poslanstvo Slovenskega festivala vin je predstavljati slovenska in tuja vina ter širiti kulturo pitja vina. Festival vsako leto obiščejo gostinci, odgovorni v restavracijah in hotelih, poslovneži, novinarji, trgovci, lastniki vinotek, vinogradniki in vinarji, sommelierji, enologi, člani društev vinogradnikov in vinarjev, člani vinskih bratovščin in drugih (vinskih) združenj, vitezi vina, vinske kraljice in ljubitelji vina.

Festival je tako s svojo pestro ponudbo namenjen vsem, ki vam vino pomeni posel, strast in ljubezen, ali pa zapolni vedoželjnost. Festival je namenjen vsem vam, ki na eni strani cenite trud vinogradnikov in vinarjev ter vam na drugi strani vino predstavlja (strokovni) izziv. Ker so slovenska vina zaradi svoje pestrosti in kakovosti deležna velike pozornosti, vas tudi letos vabimo, da nas obiščete in se prepustite vonju in okusu te plemenite kapljice, potrdite stara spoznanja in odkrijete kaj novega.

Sporočila za javnost

ZAKLJUČNO SPOROČILO ZA JAVNOST 21.11.2023

Že 25. Slovenski festival vin, najprestižnejši dogodek s področja kulture pitja vina, ki je potekal 16. in 17. novembra v Cankarjevem domu,se je uspešno zaključil. V letošnjem letu je tradicionalen novembrski dogodek obiskalo rekordno število obiskovalcev prek 3.500 ljubiteljev žlahtne kapljice in vseh, ki so kakorkoli povezani s področjem vina.

ZAKLJUČNO SPOROČILO ZA JAVNOST 22.11.2022

Ljubljana, 22. november 2022 – Že 24. Slovenski festival vin, najprestižnejši dogodek s področja kulture pitja vina, ki je potekal 17. in 18. novembra v Cankarjevem domu, se je uspešno zaključil. V letošnjem letu je tradicionalen novembrski dogodek obiskalo rekordno število obiskovalcev…

KONTAKT ZA MEDIJE

Lara Petkovšek