z
a

r
a
z
s
t
a
v
l
j
a
v
c
e
 

E-novice

Bodite obveščenih o naših dogodkih.

Mediji

Zelo nas veseli, da se predstavniki/ce tiskanih in/ali elektronskih medijev (urednik, novinar, fotograf, snemalec, ...) številčno udeležujete festivala ter o njem tudi množično poročate. Ker bi vam želeli omogočiti kar najboljše pogoje za vaše delo in kar najbolj učinkovito komunicirati z vami, smo za vas in vaša vprašanja, predloge in pripombe dosegljivi skozi vse leto na: pr@radost.si

V kolikor bi se želeli udeležiti festivala tudi letos, se morate obvezno predhodno akreditirati. Akreditirate se lahko preko gornjega e-mail naslova, na katerega nam morate poslati izpolnjen AKREDITACIJSKI LIST in preslikano novinarsko izkaznico ali pismo urednika medija, katerega predstavnik/ca ste. Akreditacija je uspešna, ko vam jo potrdimo s povratnim e-mailom. Brez predhodne akreditacije in v primeru neuspešne akreditacije vam ne bomo mogli omogočiti vstopa na festival kot predstavniku medija.  

Akreditacije preko spleta so mogoče do srede, 15. novembra 2017. Po tem datumu se bo možno akreditirati na dan prireditve, na press recepciji festivalov.