Vstopnice

Predprodaja vstopnic

Cena vstopnice: 25 EUR

Postopki za oddajo:

  1. V spodnjem obrazcu oddajte vse zahtevane podatke (ena oseba lahko rezervira eno vstopnico po znižani ceni).
  2. Vsebino obrazca boste prejeli na veljaven e-naslov, ki ga boste oddali ob prijavi.
  3. Kopijo obrazca (natisnjen na papir, na tablici ali telefonu) pokažite na blagajnah Cankarjevega doma, kjer ga boste zamenjali za cenejšo vstopnico.
  4. Cenejšo vstopnico v višini 25,00 EUR boste plačali na blagajnah Cankarjevega doma v času Slovenskega festivala vin.
  5. Izpolnitev obrazca vas ne zavezuje k nakupu vstopnice.
  6. V kolikor ne boste imeli dokazila o obrazcu s seboj na blagajnah Cankarjevega doma, boste vstopnico lahko kupili po redni ceni (30,00 EUR).

Osebni podatki
Sodelujoči soglaša, da Organizator kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Organizator obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o Slovenskem festivalu vin (programu, nagradnih igrah, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih ipd.). Osebni podatki se pridobivajo na podlagi privolitve do preklica, pri čemer preklic ne vpliva na zakonitost obdelave pred podanim preklicem. Posameznik ima pravico do dostopa do osebnih podatkov, popravka ali izbrisa ali omejitve obdelave ter pritožbe pri informacijskem pooblaščencu. Posameznik lahko za izbris ali popravek kontaktov kontaktira upravljavca podatkov, tj podjetje Proevent d. o. o. na e-naslov info@proevent.si ali na telefonsko številko 01 300 32 22.
DATUM:

18. in 19. november 2021 (četrtek in petek)

ODPIRALNI ČAS:

16.00–21.00

LOKACIJA:

Cankarjev dom, Ljubljana

VSTOPNINA:

Vstopnice po ceni 30 € bodo na voljo v času festivala na blagajnah Cankarjevega doma.

Cena vstopnice za študente z ustreznim dokazilom je 20 €