Seminar Marq Wine Group

Seminar na 24. Slovenskem festivalu vin

Slovenski festival vin v letošnjem letu podarja prav posebno poslovno priložnost!

Samo za vas, ki ste se prijavili za sodelovanje na novembrskem festivalu, skupaj z Vinsko družbo Slovenije ter Agencijo za trajnostni razvoj turizma pripravljamo ENKRATNO IN EKSKLUZIVNO PREDSTAVITEV, ki bo potekala prav v času 24. Slovenskega festivala vin:

KAKO PRODRETI NA AMERIŠKI TRG?

Združene države Amerike so največji vinski trg na svetu. Predstavljajo izjemno priložnost, a po drugi strani so zaradi velikosti, različnih zakonodajnih postopkov, kulture, logistike in izredne konkurence tudi velik izziv za marsikatero klet. Veliko vinskih kleti se je namreč že opeklo ter zapravilo veliko časa in denarja ob poskusu vstopa na ameriški trg.

Ravno zato vam na Slovenskem festivalu vin (ki bo tokrat potekal 17. in 18. novembra v Cankarjevem domu) dajemo možnost, da prisluhnite vodilni ameriški agenciji, ki je izbrala prav naš festival za predstavitev poslovnih priložnosti čez lužo in degustacijo festivalskih vin!

KDO BO Z NAMI?

Marq Wine Group je uspešno svetovalno podjetje, ki stoji za velikanskim uspehom provansalskih rosejev v ZDA. Od leta 2008 do 2018 so povečali izvoz v ZDA iz 300.000 na 20 milijonov litrov letno. Leta 2015 jih je najel gruzijski wine board, s katerim dosegajo dobre rezultate, saj je bila povprečna letna rast izvoza gruzijskih vin v zadnjih petih letih 29-odstotna. Na seminarju boste lahko prisluhnili Julie Peterson, ustanoviteljici in direktorici.

KJE IN KDAJ?

Seminar bo potekal v četrtek, 17. novembra, v Cankarjevem domu, s pričetkom ob 14.30. uri (v okviru Slovenskega festivala vin) in bo trajal približno eno uro.

Dogodek bo potekal v dveh delih:

  • predstavitev* priložnosti za uspešen vstop na ameriški trg
  • degustacija festivalskih vin

Seminar bo potekal v angleškem jeziku brez prevajanja.

PRIJAVE SO ZAPOLNJENE

Postopki za prijavo:

V spodnjem obrazcu oddajte vse zahtevane podatke

Vsebino obrazca boste prejeli na veljaven e-naslov, ki ga boste oddali ob prijavi.

Udeležba na seminarju je možna samo s predhodno prijavo.

Prijave so možne do zapolnitev prostih mest.

PRIJAVNICA

Osebni podatki
Sodelujoči soglaša, da Organizator kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Organizator obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o Slovenskem festivalu vin (programu, nagradnih igrah, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih ipd.). Osebni podatki se pridobivajo na podlagi privolitve do preklica, pri čemer preklic ne vpliva na zakonitost obdelave pred podanim preklicem. Posameznik ima pravico do dostopa do osebnih podatkov, popravka ali izbrisa ali omejitve obdelave ter pritožbe pri informacijskem pooblaščencu. Posameznik lahko za izbris ali popravek kontaktov kontaktira upravljavca podatkov, tj podjetje Proevent d. o. o. na e-naslov info@proevent.si ali na telefonsko številko 01 300 32 22.

Sofinancerji seminarja

Agencija za trajnostni razvoj turizma    Slovenski festival vin         Vinska družba Slovenije