Predavanje Wine brothers

Predavanje Wine brothers na 24. Slovenskem festivalu vin

Petek, 18. november, 14.30-15.30 – PREDAVALNICA M1

KAKO SE PRIBLIŽATI KUPCEM NA DRUŽBENIH OMREŽJIH IN KAKO SE TO ODRAŽA NA PRODAJI? PRIMER DOBRE PRAKSE: ZGODBA WINE BROTHERSU
Pripravlja: Wine brothers
Vodi: Rok Bužinel

Profili Wine brothers so na družbenih omrežjih postali že vsem zelo dobro znani. Mlajše in starejše navdušujejo z atraktivnimi objavami in izseki iz njihovega poslovanja in dnevnega življenja v svetu vinarstva. Njihova vpletenost na družbenih omrežjih se pozitivno kaže tudi na njihovem obisku in prodaji, zato nam bo Rok, ki skrbi za marketing in družbena omrežja predstavil njihovo zgodbo, pomen prisotnosti na družbenih omrežjih in nekaj namigov, kako se približati vašim sledilcem, zgraditi skupnost kar se posledično odraža v prodaji.

OBRAZEC ZA PRIJAVO NA PREDAVANJE

Postopki za prijavo:

V spodnjem obrazcu oddajte vse zahtevane podatke

Vsebino obrazca boste prejeli na veljaven e-naslov, ki ga boste oddali ob prijavi.

Udeležba na predavanju je možna samo s predhodno prijavo.

Prijave so možne do zapolnitev prostih mest.

PRIJAVNICA

Osebni podatki
Sodelujoči soglaša, da Organizator kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Organizator obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o Slovenskem festivalu vin (programu, nagradnih igrah, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih ipd.). Osebni podatki se pridobivajo na podlagi privolitve do preklica, pri čemer preklic ne vpliva na zakonitost obdelave pred podanim preklicem. Posameznik ima pravico do dostopa do osebnih podatkov, popravka ali izbrisa ali omejitve obdelave ter pritožbe pri informacijskem pooblaščencu. Posameznik lahko za izbris ali popravek kontaktov kontaktira upravljavca podatkov, tj podjetje Proevent d. o. o. na e-naslov info@proevent.si ali na telefonsko številko 01 300 32 22.