Poslovni dogodek na Slovenskem festivalu vin

 

BODITE DRUGAČNI!

Prehitite vse ostale in organizirajte poslovni dogodek v okviru Slovenskega festivala vin v Cankarjevem domu, kjer vaše poslovne partnerje ali sodelavce sprejmete in se z njimi družite. Na dogodku vam lahko poleg rednega spremljevalnega programa pripravimo tudi degustacijo vin s tremi vinarji ter manjšo pogostitev, po uradnem programu pa lahko druženje nadaljujete še v glavnih dvoranah festivala in tako okušate še druga festivalska vina.

Dogodek je z vidika gostov zelo zanimiv in nekoliko drugačen, saj jim poleg uradnega dela ponuja tudi neformalno druženje, kar je najbolj bistveno za utrjevanje poslovnih vezi.

 

Paketi poslovnih dogodkov

Skupinski obisk festivala vin

S sodelavci in / ali poslovnimi partnerji skupaj obiščite Slovenski festival vin. Degustirajte izbrane od več kot 500 vinskih vzorcev in se udeležite spremljevalnih dogodkov festivala vin.

Skupinski nakup vstopnic s popustom (vsaj 15 udeležencev).

Voden ogled s sommelierjem

Vaše sodelavce in / ali poslovne partnerje ob prihodu sprejme sommelier, ki vam bo zagotovil izjemno vinsko doživetje. Popeljal vas bo po festivalu do posameznih vinarjev, ki jih lahko izberete že predhodno, ali pa popolnoma zaupate izboru sommelierja. Po želji lahko voden ogled začnete ali zaključite tudi z delavnico.

Voden ogled festivala s sommelierjem za skupine (vsaj 15 udeležencev).

Samostojni poslovni dogodek

Edinstveno doživetje za vaše sodelavce in / ali poslovne partnerje na Slovenskem festivalu vin. Najemite dvorano za srečanje zaprtega tipa, udeležencem pa po želji ponudite degustacijo vin, pogostitev in družabni program po vaši izbiri. Primerno za obletnice podjetij, obeleženje vaših izjemnih poslovnih uspehov ali zgolj za prednovoletno druženje malo drugače.

Pokličite nas za paket po vaših željah!

Naj vaš letošnji poslovni dogodek navduši! Kontaktirajte nas za ponudbo:

Tihomir Kovačič

Direktor 24. Slovenskega festivala vin
M: +386 (0)1 300 32 08
E: tihomir.kovacic@proevent.si

Melita Remškar

Direktorica projekta
M: +386 (0)1 300 32 19
E: melita.remskar@proevent.si