Dogodki za razstavljavce na 24. Slovenskem festivalu vin

 

ČETRTEK, 17. november 2022

14.30-15.30 – PREDAVALNICA M1

SEMINAR MARQ WINE GROUP
Pripravlja: Marq wine group
Vodi: Julie Peterson

Združene države Amerike so največji vinski trg na svetu. Predstavljajo izjemno priložnost, a po drugi strani so zaradi velikosti, različnih zakonodajnih postopkov, kulture, logistike in izredne konkurence tudi velik izziv za marsikatero klet. Veliko vinskih kleti se je namreč že opeklo ter zapravilo veliko časa in denarja ob poskusu vstopa na ameriški trg.

Ravno zato vam na Slovenskem festivalu vin (ki bo tokrat potekal 17. in 18. novembra v Cankarjevem domu) dajemo možnost, da prisluhnite vodilni ameriški agenciji, ki je izbrala prav naš festival za predstavitev poslovnih priložnosti čez lužo in degustacijo festivalskih vin!

PETEK, 18. november 2022

14.30-15.30 – PREDAVALNICA M1

KAKO SE PRIBLIŽATI KUPCEM NA DRUŽBENIH OMREŽJIH IN KAKO SE TO ODRAŽA NA PRODAJI? PRIMER DOBRE PRAKSE: ZGODBA WINE BROTHERSU
Pripravlja: Wine brothers
Vodi: Rok Bužinel

Profili Wine brothers so na družbenih omrežjih postali že vsem zelo dobro znani. Mlajše in starejše navdušujejo z atraktivnimi objavami in izseki iz njihovega poslovanja in dnevnega življenja v svetu vinarstva. Njihova vpletenost na družbenih omrežjih se pozitivno kaže tudi na njihovem obisku in prodaji, zato nam bo Rok, ki skrbi za marketing in družbena omrežja predstavil njihovo zgodbo in začetke na družbenih omrežjih, pomen prisotnosti na le-teh in nekaj namigov, kako se približati vašim sledilcem, zgraditi skupnost in kako se to odraža na sami prodaji vina. 

 

Obrazec za prijavo na delavnice

Postopki za prijavo:

  1. V spodnjem obrazcu oddajte vse zahtevane podatke (ena oseba lahko obišče več delavnic).
  2. Vsebino obrazca boste prejeli na veljaven e-naslov, ki ga boste oddali ob prijavi.
  3. Kopijo obrazca (natisnjen na papir, na tablici ali telefonu) pokažite pred vhodom v predavalnico M1, M3.
  4. Udeležba na delavnicah je možna s kupljeno vstopnico za 24. Slovenski festival vin.
  5. Prijave so možne do zapolnitev prostih mest.

PRIJAVNICA

Osebni podatki
Sodelujoči soglaša, da Organizator kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Organizator obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o Slovenskem festivalu vin (programu, nagradnih igrah, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih ipd.). Osebni podatki se pridobivajo na podlagi privolitve do preklica, pri čemer preklic ne vpliva na zakonitost obdelave pred podanim preklicem. Posameznik ima pravico do dostopa do osebnih podatkov, popravka ali izbrisa ali omejitve obdelave ter pritožbe pri informacijskem pooblaščencu. Posameznik lahko za izbris ali popravek kontaktov kontaktira upravljavca podatkov, tj podjetje Proevent d. o. o. na e-naslov info@proevent.si ali na telefonsko številko 01 300 32 22.