Ocenjevanje in partnerski izbori

Ocenjevanje in partnerski izbori

FESTIVALSKO OCENJEVANJE IN PARTNERSKI IZBORI NAJBOLJ OCENJENIH FESTIVALSKIH VIN

 

Na najprestižnejšem slovenskem vinskem dogodku pri nas 21. Slovenskem festivalu vin, pripravljamo ocenjevanje festivalskih vin. Ocenjevanje bomo, tako kot v zadnjih letih, izvedli v sodelovanju z Revijo Dolce Vita, v kateri bodo javno objavljeni rezultati letošnjega ocenjevanja vin. Kot nadgradnjo ocenjevanja bomo najbolje ocenjena festivalska vina ponudili v izbore in odkupe našim poslovnim partnerjem.

 

V ocenjevalni komisiji, ki jo bo vodila prof. dr. Tatjana Košmerl bodo sodelovali uveljavljeni ocenjevalci iz vrst strokovnjakov, sommelierjev, vinarjev, gostincev in drugih ljubiteljev vin. Končni seznam ocenjevalcev festivalskega ocenjevanja in pravilnik ocenjevanja bosta znana po zaključenih prijavah in objavljena na www.slovenskifestivalvin.si.

Nagrade in priznanja:

  • Vsa prijavljena in ocenjena vina bodo objavljena v posebnem delu novembrske številke revije Dolce Vita, ki izide na dan festivala in bo, poleg naročnikov, na voljo tudi obiskovalcem festivala.
  • Najbolje ocenjena festivalska vina bomo ponudili našim poslovnim partnerjem v njihove izbore in odkupe.
  • Poleg tega bodo najbolje ocenjena vina prejela posebna priznanja, ki bodo podeljena na slavnostni otvoritvi festivala.

Pogoji sodelovanja in cene:

  • Na ocenjevanju lahko sodelujejo vsa vina, ki bodo predstavljena na 21. Slovenskem festivalu vin.
  • Ocenjevanje dveh vzorcev vina je brezplačno, vsak nadaljnji vzorec vina, prijavljenega na ocenjevanje, znaša 30,00 EUR. Izkoristite to priložnost in na ocenjevanje prijavite vaša vina, ki jih boste predstavili na festivalu. Prijavo za ocenjevanje opravite preko spletne prijavnice z katero ste se oz. se boste prijavili na festival.

 

ROK ZA PRIJAVO VIN ZA OCENJEVANJE JE 25. OKTOBER 2018.

 

ROK ZA DOSTAVO VZORCEV ZA OCENJEVANJE JE 30. OKTOBER 2018

na naslov: Poslovno svetovanje, Radomir Stojanovič, s.p., Likozarjeva 14, 1000 Ljubljana

Dostava vina na naveden naslov je možna vsak delovnik med 8. in 15. uro.

DODATNE INFORMACIJE

V primeru vprašanj ali želje po dodatnih pojasnilih nas prosimo kontaktirajte: