21. Festival vin v novi preobleki

21. Festival vin v novi preobleki
  1. Festival vin v novi preobleki

Da bi uspešno zgodbo Slovenskega festivala vin nadaljevali z novo, svežo energijo in z namenom, da bi festival postal še bolj prepoznaven med vinarji in ljubitelji vin, smo taktirko tokratnega festivala prevzeli novi organizatorjiV ekipi Proevent že več kot 20 let organiziramo in soustvarjamo večje sejemske in konferenčne dogodke v Sloveniji in tujini, tokrat pa smo sprejeli izjemen izziv – organizirati Slovenski festival vin.

Pri organizaciji 21. festivala nam bo ob strani še vedno stala izkušena ekipa preteklih festivalov in RadoStnih prireditev, zato ne dvomimo, da bo Slovenski festival vin še naprej gojil odlično prepoznavnost tako med vinarji kot tudi obiskovalci.

NOVOSTI!

Novi organizatorji bomo 21. Slovenski festival vin ustvarjali na novi lokaciji in  z novo podobo.

Vinarji in ljubitelji žlahtne kapljice se bomo srečali v samem hramu slovenske kulture, v Cankarjevem domu, tam kjer se je tudi začel, tokrat pa bo potekal v četrtek in petek, 15. in 16. novembra 2018. Ker bi želeli, da bi slovenska javnost imela edinstveno možnost na enem samem mestu okusiti vrhunska vina slovenskih in tujih vinarjev, tudi vaša, vas prav lepo vabimo, da Slovenski festival vin soustvarjate tudi vi!

Ekipa 21. Slovenskega festivala vin